آخرین مطالب

محدودیت جدید در شبکه‌های اجتماعی / استفاده از واتساپ و تلگرام محدود شد

محدودیت جدید در شبکه‌های اجتماعی / استفاده از واتساپ و تلگرام محدود شد

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، واتس‌اپ که متعلق به شرکت آمریکایی «متا پلتفرمز» است، روز چهارشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد تمام تلاش خود را برای حفظ ارتباط بیش از ۱۰۰ میلیون کاربر روسی این پیام‌رسان انجام می‌دهد. روزنامه فایننشال تایمز گزارش کرد که دسترسی میلیون‌ها نفر در این کشور به واتس‌اپ به طور ناگهانی قطع شده‌ است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، همزمان با مسدود شدن دسترسی به سرویس‌های پیام‌رسان خارجی، دولت روسیه استفاده از یک «ابربرنامه» دولتی به نام «مکس» که از «وی چت» چین الگوبرداری شده، را ترویج کرده است. «مکس» علاوه بر پیام‌رسان، میزبان سرویس‌های دولتی است و امکان ذخیره‌سازی اسناد، خدمات بانکی و سایر برنامه‌های عمومی و تجاری را فراهم می‌کند.

تلگرام که یکی دیگر از برنامه‌های پیام‌رسان محبوب خارجی در روسیه است نیز با محدودیت دسترسی در این کشور روبرو شده است. سرویس خبری «آر بی سی» به نقل از منابع آگاه گزارش کرد که نهاد ناظر بر ارتباطات روسیه (روسکومنادزور)، قصد دارد هفته جاری، دسترسی به این برنامه را محدود کند.

مطالب مرتبط
صرافی‌ها
قیمت ارزها
BTC_IRT

خرید و فروش بیت‌کوین / تومان

نماد نشانه گذاری این ارز را با (BTC) انجام می شود.
Chart-BTC
تغییرات ۲۴ ساعت

بیشترین قیمت

18,024,385,412 تومان

کمترین قیمت

17,450,000,000 تومان

اطلاعات بازار
آخرین تغییر:
2.20%
کارمز انتقال:
100 IRT

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *