آخرین مطالب

عرضه و فروش قلیان ممنوع شد

عرضه و فروش قلیان ممنوع شد

به گزارش اقتصادآنلاین، دادگستری استان تهران با ارسال پیامکی به شهروندان اعلام کرد که فروش هرگونه مواد دخانی، شامل سیگار، تنباکو و قلیان، به افراد زیر ۱۸ سال کاملاً ممنوع است.

معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران در این پیامک تأکید کرده است: «هشدار! عرضه مواد دخانی به افراد کمتر از ۱۸ سال ممنوع بوده و تخلف از این قانون پیگرد قانونی دارد. بیایید سلامت نسل آینده را محافظت کنیم.»

این اقدام با هدف پیشگیری از آسیب‌های ناشی از مصرف دخانیات در میان نوجوانان و جوانان و همچنین حفاظت از سلامت عمومی جامعه انجام شده است.

مقامات قضایی از والدین، فروشندگان و فعالان صنفی خواسته‌اند که به قوانین مرتبط با عرضه مواد دخانی به نوجوانان احترام بگذارند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موضوع را به مراجع ذی‌ربط گزارش کنند.

مطالب مرتبط
صرافی‌ها
قیمت ارزها
BTC_IRT

خرید و فروش بیت‌کوین / تومان

نماد نشانه گذاری این ارز را با (BTC) انجام می شود.
Chart-BTC
تغییرات ۲۴ ساعت

بیشترین قیمت

18,024,385,412 تومان

کمترین قیمت

17,450,000,000 تومان

اطلاعات بازار
آخرین تغییر:
1.78%
کارمز انتقال:
100 IRT

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *