آخرین مطالب

گرانی‌ها در دستور کار مجلس / جلسه هیئت رئیسه با تیم اقتصادی دولت در هفته آتی

گرانی‌ها در دستور کار مجلس / جلسه هیئت رئیسه با تیم اقتصادی دولت در هفته آتی

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، حجت الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی ضمن انتقاد از گرانی برخی از اقلام، اظهار کرد: علت گرانی ۲ بخش دارد که یک بخش از آن مربوط به جنگ است، اما واقعیت این است که بخش عمده افزایش قیمت‌ها مبنای خاصی ندارد.

وی افزود: به نظر می‌رسد برخی از سود جویان در این میان به دنبال سوء استفاده از صبوری و نجابت مردم هستند که لازم است دولت با قاطعیت با سود جویان که بدون جهت قیمت‌ها را بالا می‌برند، برخورد کند.

عضو هیئت رئیسه مجلس تاکید کرد: دولت باید صریح با قطعیت و بدون وقفه تصمیماتی را برای جلوگیری از افزایش قیمت‌ها بگیرد و نهاد‌های نظارتی نیز باید برای کنترل قیمت‌ها وارد عمل شوند.

سلیمی با بیان اینکه مجلس نیز از بعد نظارتی به موضوع جلوگیری از افزایش قیمت‌ها وارد شده است، گفت: مجلس با کسانی که در موضوع جلوگیری از افزایش قیمت‌ها تعلل و مماشات کند برخورد خواهد کرد.

عضو هیئت رئیسه مجلس بیان کرد: مجلس و اعضای هیئت رئیسه هفته آینده جلساتی با تیم اقتصادی دولت در موضوع افزایش قیمت‌ها و پیگیری علل آن خواهد داشت و موضوع را با جدیت بررسی و در صورت نیاز گزارشاتی را در این زمینه تهیه خواهند کرد.

مطالب مرتبط
صرافی‌ها
قیمت ارزها
BTC_IRT

خرید و فروش بیت‌کوین / تومان

نماد نشانه گذاری این ارز را با (BTC) انجام می شود.
Chart-BTC
تغییرات ۲۴ ساعت

بیشترین قیمت

14,427,067,521 تومان

کمترین قیمت

14,153,000,010 تومان

اطلاعات بازار
آخرین تغییر:
-0.19%
کارمز انتقال:
100 IRT

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *