وزارت دفاع از حمله به خاک این کشور خبر داد/ خسارت به مراکز مرزی و نفتی

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، وزارت دفاع کویت از حمله به سه پست مرزی زمینی در شمال این کشور خبر داد که منجر به خسارات مادی شده است.

تارنمای روزنامه الرای کویت نوشت: سرهنگ «سعود العطوان» سخنگوی وزارت دفاع کویت یکشنبه شب اعلام کرد که سه مرکز مرزی زمینی در شمال کویت مورد حمله قرار گرفت و منجر به خسارات مادی شد.

وی افزود که یکی از سکو‌های حفاری دریایی شرکت نفت کویت در آب‌های منطقه‌ای این کشور نیز توسط یک پهپاد هدف قرار گرفت که منجر به خسارات مادی و زخمی شدن یک کارگر شد.

سخنگوی وزارت دفاع کویت اظهار داشت: مقامات مربوطه بلافاصله با هماهنگی طرف‌های ذیربط، اقدامات لازم را برای مقابله با این حادثه آغاز کردند.

پیشتر منابع خبری گزارش داده بودند که صدای انفجار‌های مهیبی از خاک کویت شنیده شده است.

شبکه العهد عراق بامداد یکشنبه گزارش داد که این انفجار‌ها به حدی شدید بوده که صدای آن در مناطقی از عراق شنیده شده است.

مطالب مرتبط
صرافی‌ها
قیمت ارزها
BTC_IRT

خرید و فروش بیت‌کوین / تومان

نماد نشانه گذاری این ارز را با (BTC) انجام می شود.
Chart-BTC
تغییرات ۲۴ ساعت

بیشترین قیمت

18,510,190,876 تومان

کمترین قیمت

17,813,534,397 تومان

اطلاعات بازار
آخرین تغییر:
2.72%
کارمز انتقال:
100 IRT

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *