به گزارش ایران جیب؛ یک نفتکش بزرگ چینی هنگام عبور از کریدور جنوبی تنگه هرمز با هشدار نیروی دریایی سپاه مواجه شد و پس از دریافت این پیام، از ادامه مسیر خود در این کریدور منصرف و از منطقه دور شد.
بر اساس گزارشهای منتشرشده، این نفتکش هنگام ورود به تنگه هرمز اعلام کرده بود که تمامی خدمه آن چینی هستند. با این حال، پس از هشدار ایران، تصمیم گرفت مسیر خود را تغییر داده و از کریدور جنوبی تنگه هرمز عبور نکند.
واکنش ایران به عبور از مسیرهای تعیینشده
ایران پیشتر اعلام کرده بود که عبور ایمن شناورها از تنگه هرمز باید از مسیرهای اعلامشده و هماهنگشده انجام شود. نیروی دریایی سپاه نیز تأکید کرده است که شناورها باید پیش از تردد در این آبراه راهبردی، هماهنگیهای لازم را انجام دهند.
این اقدام در شرایطی رخ داده است که طی هفتههای اخیر موضوع امنیت کشتیرانی در تنگه هرمز به یکی از محورهای اصلی تحولات منطقه تبدیل شده و برخی کشورها درباره تأثیر تنشها بر تجارت جهانی و انتقال انرژی ابراز نگرانی کردهاند.





