آخرین مطالب

فوری/ حمله هوایی اسرائیل به این منطقه آغاز شد

رژیم اسرائیل طی حملات توپخانه‌ای، اراضی زراعی اطراف روستای بیت جن در ریف غربی دمشق را هدف قرار داد.

همچنین صبح امروز، نیرو‌های اسرائیل با حدود ۹ خودروی نظامی، وارد منطقه وادی الرقاد در حومه غربی درعا شدند. آنها قبل از دستگیری یک چوپان که در این منطقه بود و انتقال او به مکانی نامعلوم، عملیات جست‌و‌جو انجام دادند.

این عملیات در بحبوحه تجاوزات مداوم اسرائیل به خاک سوریه، همراه با دستگیری‌ها و تحرکات نظامی در حومه درعا و قنیطره انجام می‌شود.

 

ساکنان از پیامد‌های این اقدامات بر غیرنظامیان و ساکنان نزدیک خطوط تجاوز می‌ترسند.

دیده‌بان حقوق بشر سوریه پیش از این در ۱۶ سپتامبر، حمله یک گشتی نیرو‌های اسرائیلی متشکل از یک کاروان نظامی به شهر عابدین در منطقه حوض یرموک در حومه غربی درعا را رصد کرده بود که از پادگان نظامی الجزیره واقع در حومه روستای معریه که توسط نیرو‌های دشمن در اواخر سال ۲۰۲۴ تأسیس شده بود، آغاز می‌شد و این بخشی از ادامه تحرکات نظامی مکرر اسرائیل در منطقه بود.

رژیم اشغالگر اسرائیل به حملات خود به مناطق مختلفی از سوریه و لبنان ادامه می‌دهد.

در عین حال گزارش شده انفجاری که در نزدیکی منطقه سیده زینب در حومه دمشق شنیده شد، ناشی از انفجار یک بمب باقی مانده از جنگ بود.

منبع: ایسنا

مطالب مرتبط
صرافی‌ها
قیمت ارزها
BTC_IRT

خرید و فروش بیت‌کوین / تومان

نماد نشانه گذاری این ارز را با (BTC) انجام می شود.
Chart-BTC
تغییرات ۲۴ ساعت

بیشترین قیمت

18,359,999,999 تومان

کمترین قیمت

17,340,000,000 تومان

اطلاعات بازار
آخرین تغییر:
4.82%
کارمز انتقال:
100 IRT

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *