حمله روسیه به تاسیسات پهپادسازی اروپا / مدودف هشدار داد

حمله روسیه به تاسیسات پهپادسازی اروپا / مدودف هشدار داد

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تابناک، «دیمیتری مدودف» نایب رئیس شورای امنیت روسیه و رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر سابق این کشور شامگاه چهارشنبه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «بیانیه وزارت دفاع روسیه را باید به معنای واقعی کلمه در نظر گرفت.»

مدودف هشدار کرد: «فهرست تاسیسات اروپایی که پهپاد و سایر تجهیزات را تولید می‌کنند، فهرستی از اهداف بالقوه برای نیرو‌های مسلح روسیه است.»

وی افزود: «اینکه چه زمانی حملات به واقعیت تبدیل شوند، به اتفاقات بعدی بستگی دارد. آسوده بخوابید، شرکای اروپایی!»

پیش از پیام دیمیتری مدودف، «سرگئی ناریشکین» رئیس سرویس اطلاعات خارجی روسیه نیز با بیان اینکه کشور‌های حوزه بالتیک و لهستان در حال افزایش استقرار نیرو‌های خود هستند، گفت: «سرویس‌های ویژه روسیه و بلاروس در حال آشکار کردن آرزو‌های شوم نیرو‌های خارجی با هدف آسیب رساندن به مسکو و مینسک هستند.»

مطالب مرتبط
صرافی‌ها
قیمت ارزها
BTC_IRT

خرید و فروش بیت‌کوین / تومان

نماد نشانه گذاری این ارز را با (BTC) انجام می شود.
Chart-BTC
تغییرات ۲۴ ساعت

بیشترین قیمت

11,552,999,889 تومان

کمترین قیمت

11,380,000,000 تومان

اطلاعات بازار
آخرین تغییر:
0.09%
کارمز انتقال:
100 IRT

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *