محمود واعظی، عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه روز دوشنبه در نشست دبیران کل احزاب و فعالان سیاسی با رئیسجمهور درباره یادداشت تفاهم پایان جنگ تحمیلی دشمن علیه ایران گفت: یادداشت تفاهمی که دوره رئیس جمهوری پزشکیان امضا شد هر طور حساب کنیم به نفع ایران است و باید این یادداشت تفاهم معتبر بماند و روی آن، مذاکره کنیم.
رئیس پیشین جبهه اصلاحات ایران گفت: معتقدم امضای تفاهمنامه میان ایران و آمریکا کار بسیار بزرگی بود؛ امیدوارم این توافق بتواند زمینهای فراهم کند تا مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم در فضایی همراه با صلح، آرامش و امنیت حلوفصل شود.
وی در ادامه با قدردانی از شجاعت رئیس جمهور پزشکیان تاکید کرد: با همه فشارهایی که روی رئیس جمهور بود او این یادداشت تفاهم را امضا کرد. اینکه این یادداشت تفاهم را دو رئیس جمهور (ایران و آمریکا) امضا کردند بسیار مهم است.
واعظی با بیان اینکه نباید ما تحت تاثیر تندروها قرار بگیریم، گفت: الان که ما جنگ ۴۰ روزه را با افتخار و عزتمندانه تمام کردیم و یادداشت تفاهم هم به نفع ما است. الان نگاه دنیا نسبت به ایران عوض شده است. ایران مقابل دو ارتش بزرگ ایستاد. ما باید نگاهمان به داخل باشد قدرت اصلی ما مردم است. ما دوراه بیشتر نداریم یا با اصلاحات در حکمرانی امید مردم به آینده را بیشتر کنیم یا برگردیم به گذشته و همه قدرت کسب شده را از دست بدهیم.


