بودجه نظامی 900 میلیارد دلاری آمریکا تصویب شد

بودجه نظامی 900 میلیارد دلاری آمریکا تصویب شد

مجلس سنای آمریکا دیروز چهارشنبه 17 دسامبر (26 آذر) لایحه‌ 901 میلیارد دلاری بودجه نظامی این کشور که خط مشی سیاست‌های وزارت جنگ آمریکا (پنتاگون) را مشخص می‌کند، با اکثریتی قاطع تصویب و برای توشیح به کاخ سفید ارسال کرد.

کاخ سفید اعلام کرده است که دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا این لایحه را امضا و بدین ترتیب آن را به قانون تبدیل خواهد کرد.

این متن که «قانون مجوز دفاع ملی آمریکا برای سال مالی ۲۰۲۶» نام دارد، در واقع نسخه نهایی و توافق‌شده دو لایحه متفاوت است که هر یک جداگانه در مجلس نمایندگان و مجلس سنای آمریکا تصویب شده بودند و پس از مذاکره، در قالب یک متن واحد به نتیجه رسیدند.

بر اساس این قانون، هزینه‌های سالانه نظامی آمریکا با رقمی بی‌سابقه به ۹۰۱ میلیارد دلار می‌رسد؛ بودجه‌ای که افزایش چهار درصدی حقوق نیروهای نظامی، تامین و خرید تجهیزات نظامی و برنامه‌هایی برای تقویت توان رقابتی ایالات متحده در برابر رقبای اصلی‌اش، چین و روسیه، را در بر می‌گیرد.

سنای آمریکا این لایحه را با ۷۷ رأی موافق در برابر ۲۰ رای مخالف و با حمایت قوی هر دو حزب تصویب کرد. مجلس نمایندگان نیز هفته گذشته این لایحه را به تصویب رسانده بود.

مطالب مرتبط
صرافی‌ها
قیمت ارزها
BTC_IRT

خرید و فروش بیت‌کوین / تومان

نماد نشانه گذاری این ارز را با (BTC) انجام می شود.
Chart-BTC
تغییرات ۲۴ ساعت

بیشترین قیمت

17,918,198,819 تومان

کمترین قیمت

17,450,000,000 تومان

اطلاعات بازار
آخرین تغییر:
0.92%
کارمز انتقال:
100 IRT

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *