به نقل از تجارت نیوز و به گزارش ارزدیجیتالفا، تتر اعلام کرد که سود خالص عملیاتی این شرکت در سه ماهه دوم سال 2026 به 1.5 میلیارد دلار رسید که نزدیک به 50 درصد بیشتر از سود سه ماهه اول بود. این رشد همزمان با افزایش عرضه استیبل کوین این شرکت، رشد ذخایر مازاد و افزایش ذخایر طلای تتر حاصل شده است.
بر اساس آخرین گزارش مالی تتر، ناشر استیبل کوین تا پایان 30 ژوئن دارایی 187.75 میلیارد دلار در مقابل 183.64 میلیارد دلار بدهی داشت و در نتیجه، ذخایر مازاد آن به 4.11 میلیارد دلار افزایش یافته است.
پائولو آردوینو، مدیرعامل تتر در شبکه اجتماعی X نوشت: تتر بیش از هر شرکت یا سازمان دیگری در تاریخ به گسترش دسترسی مالی در کشورهای در حال توسعه ادامه می دهد و ما به این دستاورد افتخار می کنیم.
بر اساس این گزارش، میزان تتر در گردش تا پایان سه ماهه دوم به حدود 184.6 میلیارد دلار رسید که نسبت به پایان اسفندماه حدود 446 میلیون دلار افزایش داشته است. تتر همچنین اعلام کرد که با وجود کوچک شدن بازار جهانی استیبل کوین در این مدت، سهم تتر از بازار به بیش از 60 درصد افزایش یافته است.
این شرکت اعلام کرد که بیشتر دارایی های پشتیبان تتر همچنان در اوراق کوتاه مدت خزانه داری ایالات متحده، قراردادهای بازخرید و سایر دارایی های نقدی تحت حمایت دولت سرمایه گذاری می شود و بیشتر سود عملیاتی سه ماهه نیز از این سرمایه گذاری ها به دست آمده است.
تتر همچنین از کاهش حدود 2.38 میلیارد دلاری و معادل 15 درصدی وام های تضمین شده خود در این مدت خبر داد. این شرکت اعلام کرد: در سه ماهه دوم سال جاری 14 متریک تن طلا به ذخایر خود اضافه کرد و مجموع دارایی های طلای آن اکنون به بیش از 146 تن رسیده است.
بر اساس گزارش دیکریپت، آردوینو همچنین استراتژی شرکت تتر را با تمرکز گسترده بازارهای مالی بر رشد ارزش سهام شرکتهای فعال در حوزه هوش مصنوعی مقایسه کرد و گفت: شرکت تتر ترجیح داده است در فناوریهایی سرمایهگذاری کند که دسترسی به خدمات مالی و هوش مصنوعی را برای اقشار کم برخوردار گسترش میدهد.
منبع: ایسنا











