با مصادره اموال نامشروع مسئولین، ۵۰۰ هزار میلیارد تومان به خزانه برمی‌گرداند/ یک نماینده مجلس ادعا کرد

با مصادره اموال نامشروع مسئولین، ۵۰۰ هزار میلیارد تومان به خزانه برمی‌گرداند/ یک نماینده مجلس ادعا کرد

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از خبرآنلاین، ابوترابی نماینده مجلس با لحنی تند و صریح به انتقاد از عملکرد محسنی‌اژه‌ای در قوه قضاییه پرداخت. او با تاکید بر اینکه «بسیاری از ظرفیت‌های خوب قانونی مغفول واقع شده و باید احیا شود» گفت: «در سال ۹۹ نحوه اجرای اصل ۴۹ قانون اساسی تبدیل به قانون شد و حدود ۵ سال است که برای اجرا به قوه قضاییه ارجاع شده؛ قرار بود که هر ۶ ما یک بار به مجلس گزارش بدهند».

ابوالفضل ابوترابی در تذکر شفاهی با اشاره به قانون اعاده اموال نامشروع مسئولین، گفت: «برآورد ما این است که می‌توانیم از این منبع حدود ۵۰۰ هزار میلیارد تومان به خزانه کشور برگردانیم».

این نماینده مجلس با تاکید بر اهمیت نظارت مجلس، گفت: «باید قطعا آقای اژه‌ای را مجازات کنیم و پای میز محاکمه بکشانیم و برخورد سخت کنیم. سوال اینکه در این پنج سال برای اجرای قانون اعاده اموال نامشروع مسئولین چه کار کرده‌اید».

وی خطاب به حاجی بابایی گفت: «شما از دستگاه قضایی بخواهید؛ هر ۶ ماه یک بار قرار بود گزارش قوه قضاییه در خصوص اعاده اموال نامشروع ارائه شود. به جای سوت بلبلی بین دانشجو‌ها یک بار هم بیاید مجلس و گزارش دهید».

این نماینده مجلس افزود: «این عین پایمال کردن خون شهداست که نشسته‌اید بر مرکب عدلیه، اما قانونی که باید اجرا کنید را اجرا نمی‌کنید. این قانون می‌تواند‌ام‌الفساد دستگاه‌ها را برطرف کند و یک پیشگیری مهمی برای آینده کشور است. بیاید موارد فساد را پشت این تریبون به مردم بگویید».

مطالب مرتبط
صرافی‌ها
قیمت ارزها
BTC_IRT

خرید و فروش بیت‌کوین / تومان

نماد نشانه گذاری این ارز را با (BTC) انجام می شود.
Chart-BTC
تغییرات ۲۴ ساعت

بیشترین قیمت

17,942,999,999 تومان

کمترین قیمت

17,420,000,000 تومان

اطلاعات بازار
آخرین تغییر:
-2.45%
کارمز انتقال:
100 IRT

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *