آخرین مطالب

ایران به نفتکش‌های این کشور اجازه عبور داد

ایران به نفتکش‌های این کشور اجازه عبور داد

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، بلومبرگ طی گزارشی نوشت: تانکر حامل ال‌پی‌جی در تلاش برای عبور از تنگه هرمز است که نشان‌دهنده تلاش این کشور برای کاهش بحران بی‌سابقه انرژی ناشی از بسته شدن تنگه هرمز است.

بارگیری نفتکش‌ها در خارگ به استناد تصاویر ماهواره‌ای؛ ادعا‌های کاخ سفید باز هم برعکس از آب درآمد

بر اساس داده‌های رهیابی محموله‌های نفتی، به نظر می‌رسد، کشتی «سارو شاکتی» با پرچم جزایر مارشال که حامل حدود ۴۵ هزار تن ال‌پی‌جی، امروز شنبه در مسیر شمالی از این آبراه عبور کرده، به سمت جزایر لارک و قشم ایران و سپس از کنار آنها گذشته و در جهت دریای عمان حرکت کرده است.

ال‌پی‌جی، معمولا به عنوان سوخت پخت‌وپز استفاده می‌شود.

بر اساس این گزارش، هند موفق شده تا پس از مذاکره دو جانبه با ایران از ۸ فروند نفتکش خود برای عبور از تنگه هرمز استفاده کند.

پیش از این بلومبرگ طی گزارشی نوشته بود، دولت هند برای اینکه پایگاه رای خود را در میان مردم از دست ندهد، بخش پالایش این کشور را تحت فشار گذاشته است.

مطالب مرتبط
صرافی‌ها
قیمت ارزها
BTC_IRT

خرید و فروش بیت‌کوین / تومان

نماد نشانه گذاری این ارز را با (BTC) انجام می شود.
Chart-BTC
تغییرات ۲۴ ساعت

بیشترین قیمت

14,450,000,000 تومان

کمترین قیمت

13,623,552,509 تومان

اطلاعات بازار
آخرین تغییر:
4.36%
کارمز انتقال:
100 IRT

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *