آخرین مطالب

قرارداد ۸.۷ میلیارد دلاری هند با دشمن شماره یک ایران / جهان شوکه شد

فونیکس

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تسنیم، پایگاه خبری نیوز وان در خبری اعلام کرد، هند قرارداد بزرگ خرید تسلیحاتی از اسرائیل را به تصویب رساند.

این قرارداد حدود ۸.۷ میلیارد دلار ارزش داشته و شامل سامانه‌های تسلیحاتی مختلف و مهمات هدایت شونده است که به شکل ویژه‌ای برای تقویت و به روزرسانی نیروی هوایی هند خریداری می‌شود، در حالی که در تل‌آویو هم اعلام شد این قرارداد یکی از مهم‌ترین قرارداد‌های صادرات تسلیحاتی اسرائیل طی یک دهه گذشته است.

بر اساس جزئیات منتشر شده اخیر، یکی از اجزای کلیدی این قرارداد، خرید تقریباً ۱۰۰۰ سیستم هدایت دقیق SPICE-۱۰۰۰ است که توسط شرکت سیستم‌های دفاعی پیشرفته رافائل تولید شده است. این سیستم‌ها امکان تبدیل سلاح‌های هواپرتاب موجود به بمب‌های هدایت شونده دوربرد و بسیار دقیق را فراهم می‌کنند که قادر به کار در شرایط آب و هوایی پیچیده و محیط‌های جنگ الکترونیکی هستند.

به زعم این رسانه عبری زبان، این سیستم‌ها قرار است در جنگنده‌های سوخوی Su-۳۰MKI نیروی هوایی هند ادغام شوند و قابلیت‌های عملیاتی هند را به طور قابل توجهی افزایش دهند.

این قرارداد بخشی از سیاست دیرینه هند برای تنوع بخشیدن به منابع خرید دفاعی و کاهش وابستگی به یک تأمین‌کننده واحد، در عین حال ادامه سرمایه‌گذاری در سیستم‌های پیشرفته غربی است.

برای اسرائیل، این قرارداد موقعیت آن را به عنوان تأمین‌کننده اصلی فناوری‌های پیشرفته نظامی تقویت و اجازه نفوذ شرکت تسلیحاتی رافائل را به ساختار نظامی هند فراهم می‌کند.

مطالب مرتبط
صرافی‌ها
قیمت ارزها
BTC_IRT

خرید و فروش بیت‌کوین / تومان

نماد نشانه گذاری این ارز را با (BTC) انجام می شود.
Chart-BTC
تغییرات ۲۴ ساعت

بیشترین قیمت

12,362,243,944 تومان

کمترین قیمت

11,937,519,463 تومان

اطلاعات بازار
آخرین تغییر:
1.47%
کارمز انتقال:
100 IRT

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *