آخرین مطالب

خبر مهم برای دارندگان سهام عدالت / واریز سود سهام عدالت شرطی شد

خبر مهم برای دارندگان سهام عدالت / واریز سود سهام عدالت شرطی شد

به گزارش اقتصادآنلاین، مهدی حاجی‌وند، دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت، از آغاز واریز سود سهام عدالت برای وراث افرادی خبر داد که پیش از تاریخ یکم مردادماه ۱۳۹۹ فوت کرده‌اند و اقدامات قانونی مربوط به انحصار وراثت را انجام داده‌اند. او تأکید کرد در صورت ثبت صحیح شماره شبای بانکی، سود سهام عدالت در این دوره به حساب وراث واریز خواهد شد.

سجامی شدن شرط اصلی برای دریافت سود

حاجی‌وند با اشاره به ضرورت ثبت اطلاعات در سامانه سجام گفت: وراثی که مراحل انتقال سهام عدالت را کامل کرده‌اند، سهام منتقل‌شده در پرتفوی سجامی آن‌ها درج می‌شود و تنها افرادی که سجامی شده‌اند، مشمول دریافت سود خواهند بود.

محاسبه سودهای انباشته بر اساس انحصار وراثت

به گفته مشاور رئیس سازمان بورس، از زمان فوت سهامدار تا زمان واریز سود، هر مقدار سود انباشته بر اساس فرمول‌های قانونی انحصار وراثت میان وراث واجد شرایط تقسیم و پرداخت می‌شود.

طبق اعلام مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس، نخستین بخش از سود سهام عدالت همزمان با عید مبعث به حساب دارندگان این سهام واریز خواهد شد.

مطالب مرتبط
صرافی‌ها
قیمت ارزها
BTC_IRT

خرید و فروش بیت‌کوین / تومان

نماد نشانه گذاری این ارز را با (BTC) انجام می شود.
Chart-BTC
تغییرات ۲۴ ساعت

بیشترین قیمت

12,470,675,742 تومان

کمترین قیمت

11,869,497,645 تومان

اطلاعات بازار
آخرین تغییر:
2.50%
کارمز انتقال:
100 IRT

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *