آخرین مطالب

جزئیات حادثه مرگبار واژگونی یک دستگاه اتوبوس در جاده هراز

جزئیات حادثه مرگبار واژگونی یک دستگاه اتوبوس در جاده هراز

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، اورژانس مازندران اعلام کرد که یک دستگاه اتوبوس ظهر امروز-جمعه- در جاده هراز واژگون شد که این حادثه بدون فوتی، اما با مصدومیت ۱۰ نفر از سرنشینان این وسیله نقلیه گزارش شده است.

اورژانس مازندران اعلام کرد که حادثه واژگون شدن یک دستگاه اتوبوس ساعت ۱۲:۵۶ امروز به مرکز پیام اورژانس آمل اعلام و ۴ دستگاه آمبولانس اورژانس و ۲ دستگاه آمبولانس هلال به محل حادثه اعزام شدند.

اورژانس مازندران در ادامه اطلاعیه خود آورده است که حادثه بدون فوتی بود، اما از مجموع ۳۲ سرنشین این وسیله نقلیه ۱۰ نفر مصدوم و به بیمارستان ۱۷ شهریور آمل منتقل شدند.

همچنین علت این حادثه از سوی پلیس راه مازندران در دست بررسی قرار دارد.

مرکز کنترل ترافیک پلیس راه مازندران با شماره‌های ۲۱۸۲۴۴۳۴ و ۲۱۸۲۴۴۲۰ با پیش شماره ۰۱۱ به طور شبانه روز آماده پاسخگویی در خصوص وضعیت راه‌های استان است.

برابر آمار، سالانه بیش از ۵۰۰ میلیون دستگاه خودرو در محور‌های مازندران تردد دارند که ۱۱ درصد از این تردد‌ها در محور‌های اصلی و بقیه درون شهری است.

مازندران ۱۰ هزار و ۴۰۰ کیلومتر راه اصلی و فرعی دارد که حدود سه هزار کیلومتر از آن جاده اصلی و بقیه محور روستایی است.

مطالب مرتبط
صرافی‌ها
قیمت ارزها
BTC_IRT

خرید و فروش بیت‌کوین / تومان

نماد نشانه گذاری این ارز را با (BTC) انجام می شود.
Chart-BTC
تغییرات ۲۴ ساعت

بیشترین قیمت

12,275,846,512 تومان

کمترین قیمت

11,855,170,172 تومان

اطلاعات بازار
آخرین تغییر:
2.81%
کارمز انتقال:
100 IRT

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *