فوری / علت اولیه مرگ لیندسی گراهام اعلام شد

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، دفتر پزشکی قانونی واشنگتن در بررسی اولیه علت مرگ لیندسی گراهام، سناتور ۷۱ ساله آمریکایی، اعلام کرد وی بر اثر «پارگی آئورت ناشی از بیماری قلبی‌عروقی ناشی از تصلب شرایین» جان باخته است.

بر اساس گزارش اولیه، پارگی آئورت به ایجاد شکاف در بزرگ‌ترین سرخرگ بدن گفته می‌شود؛ عارضه‌ای که به‌طور عمده مردان سالمند را درگیر می‌کند.

دفتر پزشکی قانونی واشنگتن اعلام کرد گواهی فوت این سناتور همچنان در وضعیت «در انتظار» قرار دارد و پس از تکمیل آزمایش‌های سم‌شناسی و بررسی‌های میکروسکوپی، علت رسمی مرگ و نحوه طبقه‌بندی آن به‌صورت نهایی مشخص و در گواهی فوت ثبت خواهد شد.

گزارش‌های منتشرشده همچنین حاکی از آن است که بررسی اولیه، مرگ گراهام را ناشی از پارگی آئورت مرتبط با سخت و تنگ شدن شریان‌ها تشخیص داده است، اما مقام‌های پزشکی تأکید کرده‌اند تا پایان آزمایش‌های تکمیلی، نتیجه نهایی اعلام نخواهد شد.

مطالب مرتبط
صرافی‌ها
قیمت ارزها
BTC_IRT

خرید و فروش بیت‌کوین / تومان

نماد نشانه گذاری این ارز را با (BTC) انجام می شود.
Chart-BTC
تغییرات ۲۴ ساعت

بیشترین قیمت

18,707,665,950 تومان

کمترین قیمت

18,109,000,000 تومان

اطلاعات بازار
آخرین تغییر:
0.08%
کارمز انتقال:
100 IRT

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *