آخرین مطالب

گفتگوی «مارکو روبیو» با وزیرخارجه انگلیس و استرالیا درباره تنگه هرمز

بلو

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، وزارت امور خارجه ایالات متحده اعلام کرد که مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا، تماس‌های جداگانه‌ای با همتایان استرالیایی و بریتانیایی درباره ایران و تنگه هرمز داشته است.

وزارت امور خارجه پس از تماس‌های روبیو با پنی وانگ وزیر امور خارجه استرالیا و ایوت کوپر وزیر امور خارجه بریتانیا، در بیانیه‌های جداگانه‌ای اعلام کرد که وی درباره «ایران و تلاش‌های مداوم برای بازگرداندن آزادی دریانوردی در تنگه هرمز» صحبت داشته است.

رویترز گزارش داده است که جنگ اسرائیل و آمریکا علیه ایران، عملا سبب بسته شدن تنگه هرمز شده است که محل عبور یک پنجم نفت جهان است و سبب اختلال تاریخی در بازار انرژی شده است.

پایگاه خبری اکسیوس پیش از این به نقل از دو مقام آمریکایی نوشت که روبیو و استیو ویتکاف نماینده ویژه دونالد ترامپ در میامی با محمد بن عبدالرحمن بن جاسم آل ثانی نخست وزیر و وزیر خارجه قطر درباره راه‌های رسیدن به توافق با ایران دیدار و رایزنی کرده‌اند.

مطالب مرتبط
صرافی‌ها
قیمت ارزها
BTC_IRT

خرید و فروش بیت‌کوین / تومان

نماد نشانه گذاری این ارز را با (BTC) انجام می شود.
Chart-BTC
تغییرات ۲۴ ساعت

بیشترین قیمت

14,948,523,658 تومان

کمترین قیمت

14,495,000,000 تومان

اطلاعات بازار
آخرین تغییر:
-2.60%
کارمز انتقال:
100 IRT

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *