آخرین مطالب

 اولین درآمد عوارض تنگه هرمز به خزانه کشور واریز شد

 اولین درآمد عوارض تنگه هرمز به خزانه کشور واریز شد

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، عباس پاپی‌زاده اظهار کرد: عوارض عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز به صورت رسمی به بانک مرکزی واریز و وارد خزانه کشور شد.

وی توضیح داد: میزان عوارض دریافتی از کشتی‌ها براساس نوع و میزان محموله آنها متفاوت است و این موضوع با توجه به شرایط تردد در آبراه‌ها انجام می‌شود.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: قسمتی از ساحل سمت عمان کم عمق است و قابل کشتیرانی نیست لذا دو مسیر باقی می‌ماند؛ یکی مسیر وسط بین ایران و عمان که در حال حاضر به شدت ناامن است و امکان تردد به دلیل ناامنی وجود ندارد. مسیر دوم، مسیری است که وارد محدوده آب‌های ساحلی ایران می‌شود و امن است. براساس قوانین بین‌المللی، کشور ساحلی می‌تواند از کشتی‌هایی که وارد آب‌های سرزمینی آن می‌شوند، عوارض دریافت کند.

وی درباره نحوه هزینه‌کرد این درآمد گفت: این منابع به‌عنوان درآمد کشور محسوب شده و به‌صورت مستقیم وارد بودجه عمومی کشور شده و بعدا برای نحوه هزینه‌کرد آن تصمیم گیری می‌شود.

مطالب مرتبط
صرافی‌ها
قیمت ارزها
BTC_IRT

خرید و فروش بیت‌کوین / تومان

نماد نشانه گذاری این ارز را با (BTC) انجام می شود.
Chart-BTC
تغییرات ۲۴ ساعت

بیشترین قیمت

12,036,000,006 تومان

کمترین قیمت

11,800,100,001 تومان

اطلاعات بازار
آخرین تغییر:
0.05%
کارمز انتقال:
100 IRT

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *